Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد بخشی محبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود 10 سال پیش هیات دولت طی مصوباتی در خصوص ساماندهی کشف رود داشت و برای فرمانداری مشهد، استانداری خراسان رضوی، جهاد کشاورزی و آب منطقه ای استان تکالیفی در این مصوبات تعریف شد.
وی ادامه داد: با گذشت 10 سال از این مصوبات همچنان کشت و کار فاضلابی در این منطقه ادامه دارد لذا هفته گذشته مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی به عنوان مسئول پیگیری موضوع کشف رود برای ارائه توضیحات لازم به دادسرا احضار و مقرر شد به شرکت آب منطقه ای مهلت یک هفته ای داده شود تا نسبت به پیگیری مصوبات از دستگاههای مختلف اقدام و گزارش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: طبق مصوبات مذکور جهاد کشاورزی باید نسبت به تعیین تکلیف کشاورزان منطقه کشف رود اقدام می کرد لذا یکی از موضوعاتی که باید گزارش آن به دادستانی ارائه شود تعیین تکلیف کشاورزان برای جلوگیری از تضییع حق آنها است.
وی افزود: همچنین طبق مصوبه هیات دولت باید جلوی آبیاری محصولات با فاضلاب و آبهای آلوده گرفته می شد که گزارش اقدامات انجام شده در ین خصوص نیز باید ارائه شود.
بخشی محبی ادامه داد: هم اکنون 15 دستگته موتورپمپ غیرمجاز در کشف رود فعال است و آبهای فاضلابی را به زمینهای کشاورزی هدایت می کنند. دادستانی نیز آمادگی دارد نسبت به معدوم سازی محصولات آلوده و جمع آموری موتورپمپهای غیرمجاز اقدام کند.
وی گفت: همچنین طی گفت و گویی با اهالی منطقه کشف رود آنها اعلام کردند که یکی از نمایندگان مجلس به آنها توصیه کرده که کشف رود حق آنهاست و از آب کشف رود برای آبیاری محصولات کشاروزی استفاده کنندکه صحت و سقم این موضوع نیز در دست بررسی است و چنانچه صحت این موضوع اثبات شد با نماینده مربوطه به عنوان معاونت در جرم علیه بهداشت عمومی برخورد خواهد شد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی افزود: در صورت عدم تعیین تکلیف موضوع از سوی شرکت آب منطقه ای طی هفته جاری دادستانی خود وارد عمل شده و نسبت به جمع آوری موتورپمپهای غیرمجاز اقدام خواهد کرد.
وی ادامه داد: همچنین کشاورزان فعال در این منطقه می توانند با مراجعه به مبادی قانونی نسبت به احقاق حق خود اقدام نمایند.
شعبه ای از کشف رود از کوههای هزار مسجد و شعبه دیگر آن از کوههای بینالود سرچشمه گرفته و از شمال شهر مشهد می گذرد. این رود 290 کیلومتری که پرآبی آن تنها در خاطره ها باقی مانده از غرب به شرق جریان دارد و پس از ادامه مسیر در محل پل خاتون به رودخانه هریرود می پیوندد و از آنجا به بعد رود تجن نام گرفته و به سوی ترکمنستان ادامه می یابد و در ریگزارهای کشور همسایه فرو می رود.
خبرنگار: ندا جواهرفر **انتشار: حسین کریم زاده
7505/1858

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

مسعود فرخی در این باره اظهار کرد: افراد یا گروه‌هایی که به صورت غیرمجاز اجراکننده تورهای کلوپ سافاری هستند، از طریق واحد حقوقی، پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند.

وی پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجراکننده تورهای غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن  فضاهای تبلیغاتی آنان را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از برگزاری تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند، دانست و گفت: تاکنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضایی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آنها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره‌کل میراث‌ فرهنگی استان، فرخی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند، یادآور شد: این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تور کاذب مصر ۲۰۰ میلیون تومان! ورود به جنگل‌ های مازندران تا ۱۵ مهرماه ممنوع است

دیگر خبرها

  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • ویسی نقره داغ شد؛ ۲ میلیارد تومان، ادامه فعالیت به شرط پرداخت در یک هفته!
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل کشی در غزه جدی‌تر شده است